Peru, Maria eta Felipetxu ; Mirua eta azeria - Arregi, Garikoitz; Alzibar Garitaonaindia, Idoia; Labayru Ikastegia ([Bilbao] : Labayru Ikastegia, 2011)
Peru eta Mari semeagaz doazela, hainbat pasadizu gertatzen jakez. Azeria beti azeri, baita miruagaz be.
2 ipuin eta ulermen ariketak
8 urtetik aurrera (gorria)
Testua bizkaieraz
Keywords: Herri ipuinak -- Euskal Herria; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Ikasmaterial osagarriak