San Joan bezpera - Euskal Herriko Ahotsak (: Badihardugu Euskara Elkartea, Eibar, 2016)
Nola ospatzen da zure herrian San Joan bezpera? Hona hemen San Joan inguruko hainbat kantu eta usadio, Bizkaikoak eta Gipuzkoakoak.
elkarrizketatuak: Miren Zuazabeitia, Joxe Mari Soroa, Isidro Ugarte, Pantxi Matxain, Juanita Zelaia, Bixente Pagoaga.
DBH, LH
Keywords: Euskal kultura; Gipuzkoa -- Ohiturak eta ekanduak; Bizkaia- -- Ohitura eta usadioak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak