Aratusteak Bizkaian - Arejita, Adolfo; Etxebarria, Igone; Kamiruaga, Akaitze; Labayru Ikastegia ([Bilbo] : Labayru, 2013)
Aratusteak urteko jai egutegian noiz eta zelan ospatzen diran gure inguruko herrietan jasoten da liburu honetan. Izenak, inguruko jaiak, herrian herriko tradizinoak... Liburuak DVD gehigarria dauka, azalpenok dokumental bidez emoteko.
Bibliografia: 67. or.
Keywords: Inauteriak; Inauteriak -- Euskal Herria; Euskaldunak -- -Ohiturak eta usadioak; Euskal kultura; Monografiak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak