Piratak gara gu! - Bilbao, Amaia; Mentxakatorre, Lorena; Panpin, Olga; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2016)
Proiektu hau 4 urteko D ereduko talde baterako dago pentsatuta. "Piratak edo Itsaslapurrak" gaia aukeratu dugu umeen interesen barruan egon ei delako; psikomotrizitate-gelan, adibidez, pertsonaia hori askotan agertzen da umeen jolasetan. Bigarren hiruhilekoan jorratzeko aproposa irizten diogu, inauteriak aprobetxatzeko; horrela, hiruhilekoaren azken ekintza "Inauterietako jaia" izango litzateke.
2016/09/29
Haur Hezkuntza, 4 urte
Keywords: Itsaslapurrak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak