Argitxo : antzara-jokoa - Arregi, Nerea; Torres, Iker; Respaldiza, Juanjo; Baztarrika, Belen; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Donostia : Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2016)
Joko honen helburua da euskaraz jolasten disfrutatuz euskararekiko atxikimendua garatzea, arau errazak errespetatuz talde jokoetan gogoz eta kideekiko errespetuz parte hartzea, eta onekin batera, sormena lantzea. Argitxo basora joan da, bere kriseilua etxean ahaztuta. Prakagorriek aurkitu dute kriseilua, eta zuen laguntza behar dute Argitxori kriseilua eramateko.
5 urtetik aurrera
Keywords: Euskara -- Hezkuntza jolasak; Jolas didaktikoak