Argitxo : puzzle progresiboak - Gipuzkoako Ikastolen Elkartea (Donostia); Arregi, Nerea; Torres, Iker; Respaldiza, Juanjo; Baztarrika, Belen; Morente, Enrique; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Donostia : Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2016)
Helburua da, Argitxorekin identifikatuz eta jolastuz euskararekiko atxikimendua garatzea. Horrekin batera, banaka nahiz binaka jolastuz disfrutatzea eta kideekiko errespetuzko jarrerak izatea.
Argitxoaren irudia duten 6, 9, 12 eta 16 zatiko 4 puzzle
2 - 5 urte
Keywords: Euskara; Jolas didaktikoak