Etxeko lanen banaketa - Etxeberria Elortza, Idoia; Deba, Miren; Ugalde, Iker; Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar); Euskal Herriko Ahotsak (: Badihardugu Euskara Elkartea Eibar, 2016)
Etxeko lanen banaketa aurreko belaunaldietan nolakoa izan den ezagutuko dugu, eta bilakaera ere bai. Etxe gehien-gehienetan emakumea egiten zen etxearen eta seme-alaben kargu. Gaur egungo egoera aztertzeko eta hausnartzeko baliagarria.
1.- Bideo grabazioa; 2.- Proposamen pedagogikoa; 3.- Testua; 4.- Testuingurua
2016/09/21
Hizlariak: Juantxo Bereziartua, Joxe Antonio Bereziartua, Sabina Arruabarrena, Miren Garmendia, Angela Alberdi, Antonina Alberdi, Asuntxi Uribesalgo, Juanita Txintxurreta, Mertxe Uranga, Nati Garmendia, Sagrario Soroa, Luxia Garmendia, Maria Zinkunegi, Loren Navarro, Ramoni Legorburu, Bixenta Arrieta, Amparo Larzabal, Maria Zubilaga, Miren Azkarate, Joxepa Iparragirre, Miren Iparragirre.
DBH, 1-4 mailak
Keywords: Emakumeak -- Berdintasuna; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak