Eskolako soinu-mapa - Mendia Guridi, Josune; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2016)
Kutsadura akustikoa, eremu jakin batean, inguruko egoera normala aldatzen duen gehiegizko soinua da. Gaur egun, ez gara horretaz jabetzen, gizarte osoari eragiten dion arazo larria izan arren.Hori dela eta, unitate honetan eskolako soinu-mapa bat egingo dugu, bertan soinu-maila zenbaterainokoa den aztertzeko. Aldi berean, soinua eta haren ezaugarriak landuko ditugu zenbait praktika eginez.
2016/02/12
DBH, 1. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak