Silabak - Maiztegi Galarza, Mikel; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2016)
Lehen silabak ikasten hasteko ordenagailurako jolasa
2016/02/18
Jokoa erabiltzeko: 1.- Deskargatu jokoa (zip artxiboa)2.- Deskonprimitu artxiboa3.- Deskonprimitutako karpetan, exekutatu "Silabak" izeneko ".exe" artxiboa
Haur Hezkuntza
Lehen Hezkuntza, 1. eta 2. mailak
Keywords: Kontzientzia fonologikoa; Logopedia; Irakurketa eta idazketa; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Jolas didaktikoak