Artelan baten iruzkina - Baztarrika Bilbao, Xabier; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2016)
Arte-irudien iruzkinak egiteko prozedura eta adibideak arkitekturan, eskulturan eta pinturan
2016/03/09
Batxilergoa, 2. maila
DBH, 4. maila
Keywords: Giza zientziak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak