Ekografia kardiologikoa : protokoloa erradiodiagnostikoko teknikarientzat - Azurmendi Irastorza, Mari Jose; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2016)
Ekografia kardiologikoa egiteko jarraibide teknikoen gidaliburua edo fitxa teknikoen sorta.
2016/02/26
Goi Mailako Heziketa Zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak