Autonomia pertsonala sustatzen - Villamor Mena, Akior; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2016)
Autonomiaren eta gizarteratze teknikariaren esku-hartzearen inguruko lan honetan teoria eta jarduerak sortu ditut.
Bibliografia: 75. or.
Goi Mailako Heziketa Zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak