Eskuila metalikoen hiztegi teknikoa - Jaz-Zubiaurre S.A.; Larreategi, Fernando; Zubiaurre, Javier; Urrutxua, Jose Manuel; Eta Kitto! Euskara Elkartea (Jakinbai Laneki, 2009)
Eskuetan duzun hau, Jaz- Zubiaurrek egindako euskararen erabileraren aldeko apostuaren emaitza da. 2007an euskararen erabilera bultzatzeko plana onartu eta berehala, lan jardunean erabilera bultzatzeko hiztegi teknikoa beharrezkoa zela antzeman genuen.
Keywords: Metalurgia -- -Hiztegiak; Euskara -- Hiztegiak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak