Etorri Scratch programarekin jolastera! - Etxaburu Burgoa, Argia; Buenetxea, Ainara; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2016)
Scratch programari buruzko unitate didaktikoa da, eta 1. Batxilergoko ikasleek programazioaren oinarrizko kontzeptuak barneratzea du helburu.
2016/03/11
Batxilergoa, 1. maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak