Diruzaintza kudeaketako eragiketa osagarriak - Arriaga Olaeta, Izaskun; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2016)
Liburu honek Diruzaintza kudeaketako eragiketa osagarriak lanbide-moduluko edukiak garatzen ditu. Eduki horien bitartez, ikasleak diruzaintza kudeatzen ikasiko du, eta enpresaren likidezia bermatzeko, zuzendaritzak ezarritako arauak eta protokoloa jarraituko ditu
2016/05/25
Lanbide Heziketa, Erdi Mailako Heziketa Zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak