Betaurrekoak hozkailuan - Fernandez Mendia, Oihane; Azpiazu, Ainara ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Egunkarietan agertzen den pertsonaia famatua ez izan arren, Mararentzat aita da munduko pertsonarik miresgarriena. Hain da berezia eta hain daki gauza asko. Elkarte misteriotsu bateko ohorezko kide ere bada, gainera. Baina, zoritxarrez, munduko gizonik despistatuena ere bada, eta edonon galtzen ditu bere lehoinabar pastadun betaurreko kutunak: kalean zehar, postontzietan... Behin Donostiako akuarioko marrazoen urontzi barruan ere bai. Halakorik!. Ezetz asmatu non galdu zituen azkenekoz?
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aitak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura