Idazmenaren irakaskuntza arlo guztietan - Jimeno Capilla, Pedro ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua, 2004)
Lehen zatian, idazketaz eta "ongi idazteaz" ulertzen dugunari buruzko hausnarketa orokorrak biltzen dira. Bigarren zatian, berriz, idatzizko adierazpenean irakasleek eta ikastetxeek duten eginkizuna aztertzen da eta proposamen zehatzak eskaintzen zaizkie edozein arlotako irakasleei. Batik bat, eskolan ekoiztu ohi diren testuak lantzen dira.
Keywords: Baliabide digitalak; Idazketa -- Irakaskuntza; Monografiak