Gizakiaren esku-hartzea eta inpakturik garrantzitsuenak munduan - Gerrikagoitia Barruetabeña, Aitor; Erostarbe Letamendi, Amaia; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2016)
Gizakiaren esku-hartzea dela eta, ingurumenean kalte egiten ari diren hainbat inpaktu aipatzen dira eta aztertzen dira: inpaktua atmosferan (berotegi-efektua, klima-aldaketa, ozono-geruza urritzea, euri azidoa, smog-a), inpaktua uretan (eutrofizazioa, lurpeko urak, itsasoak eta ozeanoak, gehiegizko arrantza) eta inpaktua lurrean (baso-soiltzea, basamortu bihurtzea, kutsadura erradiaktiboa).
2015/07/21
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Klima-aldaketak; Berotze globala; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak