Eskolako liburutegiko funtsak eta ikastetxeko irakurketa planak - Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua, 2005)
Eskola liburutegi batek eduki beharreko oinarrizko funtsei buruzko argibideak ematen zaizkigu. Era berean, haur eta gazte literaturako argitaletxeek, informazio liburuek eta irakurketa planak egiteko nahiz ikasleen irakaskuntzarako Internetek eskainitako baliabideek osatutako zerrenda luzea eskuratuko dugu.
Keywords: Eskola-liburutegiak; Baliabide digitalak; Monografiak