Lehen hegaldia - Txiliku; Eiguren, Aritz (Donostia : Elkar, 2016)
Amona Blasi eta Alaitz bere bilobaren arteko istorio harrigarria jasotzen du ipuin honek. Amonaren etxean katu arraro bat agertzearekin batera hasiko da abentura; izan ere, etxetik urruti, ustekabeko bidaia bat egitera behartuko ditu Pitxi lagun berriak: Hungariara.
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Bidaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aitona-amonak eta bilobak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak