Lasterketa pilotua - Slegers, Liesbet; Mendizabal Iturrioz, Leire; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Euba] : Ibaizabal, 2016)
Motor-hotsa entzuten da, ikusleak animatzen ari dira eta lasterketa hastear dago. Lasterketa autoen pilotuak egunero entrenatzen du pista gainean bizkorrena izateko. Ez dago bakarrik; izan ere, bere taldeak ere gogor egiten du lan lehen postuan irits dadin. Lasterketa pilotu ona izatea txapeldunen kontua da!
Jarduera didaktikoekin
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: De autocoreur
Keywords: Pilotuak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Lanbideak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura