Astronauta - Slegers, Liesbet; Mendizabal Iturrioz, Leire; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta] : Ibaizabal, 2016)
Bost... Lau... Hiru... Bi... Bat... Aireratu, eta espazio ontzitik espazioa ikertzen dute astronautek. Izarretara bidaiatzen dute eta mota askotako probak egiten dituzte ondoren Lurrera bidaltzeko. Astronauta izan nahi baduzu, jakin-min handikoa eta ausarta izan behar duzu eta oso-oso gustuko izan behar dituzu bidaia luzeak. Astronauta ona izatea siderala da!
5-7 urte (urdina)
De astronaut.
Keywords: Astronautak; Lanbideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak