Dantzaria - Slegers, Liesbet; Mendizabal Iturrioz, Leire; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Euba] : Ibaizabal, 2016)
Oihala ego eta balleta hasi da. Dantzariek agertokia bete mugimendu magikoekin. Gelditu gabe ari dira dantzan eta ezin ahaztuzko istorioak kontatzen dituzte. Dantzari onena izateko egunero praktikatu behar duzu eta behin eta berriz errepikatu behar dituzu urratsak. Dantzari ona izatea artea da!
Jarduera didaktikoekin
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Lanbideak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Dantza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura