Sagarraren misterioa - Rekalde, Paddy; Santos, Mikel (Donostia : Elkar, 2016)
Garik, gau batez, sagar ibiltari bat ikusi du etxe aurreko zelaian, txabola batetik irten eta basoan ezkutatzen. Hori ezinezkoa delakoan, galdezka hasi da: gurasoei, neba-arrebei, aitona-amonei; inork ez dio sinesten, ez aintzat hartzen, baina Garik ez du etsiko, eta ikertzen jarraituko du bere kasa, gau osoan lo egin gabe egon behar badu ere.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak