Max eta Mia eta herensugeak - Calafell, Roser; Dickinson, Vita; Castro; Maddi ([Bartzelona] : La Galera, 2016)
Yellow Van, beti bezala, gauean zehar bidaiatzen aritu da, familia lo zegoen bitartean. Oraingo honetan, Max eta Mia pasaia berri batean esnatu dira. Gaztelu bat, printzesa bat, zaldun bat eta herensuge bat! Erdi Arora egin dute bidaia. Nolako abenturak biziko dituzte gure lagunek?
Jolasak eta bitxikeriak
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Herensugeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura