Max eta Mia espazioan - Calafell, Roser; Dickinson, Vita; Castro, Maddi ([Bartzelona] : La Galera, 2016)
Max eta Mia gela ilun batean esnatu dira. Nora eraman ditu Yellow Vanek? Badira, han, argitxo batzuk izarrak dira. Eta planetak, eta Maxek eta Miak uste zuten unibertsoan ez zegoela beste ezer. Nolako abentura biziko dute gure lagunek?
Jolasak eta bitxikeriak
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Espazioa; Abenturak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak