Giza pertzepzioa eta arreta : praktiken bilduma - Iraola Baquedano, Joxean; Soroa, Marian; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2008)
Lan hau pertzepzioa eta arretaren inguruko praktiken bilduma da.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Pertzepzioa; Psikologia; Baliabide digitalak; Monografiak