Euskara eta hizkuntzak, gizartean : erlijioak, eliza kristauak III - Intxausti, Joseba (1936-2023); Etxebeste, Izaskun; Segurola, Koro; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia, 2014)
1963tik 2010era bitartean Joseba Intxaustik argitaraturiko artikuluak, batik bat euskararen egoera soziolinguistikoaren gainean.
Keywords: Euskara -- -Alderdi erlijiosoak; Soziolinguistika; Euskara -- Historia; Euskara -- Alderdi sozialak; Monografiak; Baliabide digitalak