Energia elektrikoaren sorkuntza - Albizu Florez, Igor; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
Edukia:2. Sistemaren kudeaketa ekonomikoa. Merkatu elektrikoa3. Sorkuntza konbentzionala4. Energia berriztagarriak eta baterako sorkuntza5. Sorkuntzaren sare-konexioa6. Sorgailu trifasikoak7. Sorgailu elektrikoen egonkortasuna8. Zentralen kontrola9. Zentralen babesa
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Energia baliabideak; Baliabide digitalak; Monografiak