Alzheimer motako dementzia - Lizaso Elgarresta, Izarne; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2009)
Lanaren helburu nagusiak bi dira: batetik, euskal ikaslea zahartzaroaren jakintza arloarekin lotuta dauden ezagutza interesgarrietara hurbiltzea. Bestetik, zahartzaro patologikoaren barnean Alzhemer motako dementzia balioesteko hainbat arloetako galde-sortak azaltzea. Hain zuzen ere, arlo kognitiboan, emozionalean eta ahaideekin erabiltzen diren galde-sortak ezagutaraztea.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Alzheimer gaixotasuna; Dementzia; Baliabide digitalak; Monografiak