Hezkuntzaren soziologia - Imaz Bengoetxea, Jose Inazio; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Edukia: - 1. Hezkuntza eta gizartea; - 2. Hezkuntza eta aldaketa soziala; - 3. Soziologiak hezkuntzaren azterketa zientifikoari egin dizkion ekarpenak;- 4. Gizarteratzea; - 5. Hezkuntza eta ekonomia; -6. Hezkuntza eta politika; - 7. Hezkuntza eta kultura; - 8. Hezkuntza eta generoa; - 9. Curriculumaren soziologia; -10. Eskolaren soziologia; - 11. Ikasleen soziologia; - 12. Irakasleen soziologia
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Hezkuntzaren soziologia; Baliabide digitalak; Monografiak