Java : apunteak eta ariketak - Palacios Egiguren, Oier; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2015)
Lana ikasle zein irakasleentzat da. Ideia izan da Programazioa modulurako testuliburutzat erabili daitekeen zeozer egitea, bai teoria, bai adibideak eta bai ariketak dituena
1. Informatika programa baten elementuak identifikatzea. 2. Objektuak erabiltzea. 3. Kontrol egiturak erabiltzea. 4. Klaseak garatzea.
2015/05/29
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak