Finantza zuzendaritza : inbertsioak balioesteko eta aukeratzeko metodoak - Errasti Amozarrain, Anjel Mari; Beraza, Jose Mari; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2010)
Lana zortzi atal ezberdinetan banatua dago. Lehenengo atalean inbertsioei buruzko oinarrizko kontzeptuak azaltzen dira. Hurrengo bi ataletan inbertsioak balioesteko eta aukeratzeko metodo estatikoak eta metodo dinamikoak aztertzen dira. Ondorengo bi atalak, inbertsio-proiektuen homogeneizazioa eta inbertsioen aukeratze-irizpideetan inflazioak eta zergek duten eraginari buruzkoak dira. Seigarren atalak ibilgetuko elementuen berriztatzearen arazoa aztertzen du eta zazpigarrenak arriskuaren eragina inbertsio-proiektuen aukeratzean. Azkeneko atalean, Exceleko hainbat tresna aurkezten ditugu inbertsio-proiektuak aztertzeko eta balioe
Keywords: Finantza zuzendaritza; Diru-ezarpenak; Baliabide digitalak; Monografiak