Pupu eta Lore jeloskor - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2015)
Pupu eta Lore Jeloskor daude. Maitatu al daiteke jolosiarik gabe? Ikasteko prest gaude!
0-4 urte (urdina)
Keywords: Pailazoak; Jeloskortasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak