Nor joan da korrika, oinatz hauek utzita? - Teckentrup, Britta; ELLA; Jaka, Aiora (Donostia : Ttarttalo, 2015)
Ezetz asmatu nor joan den korrika, oinez edo jauzika?Animalien oinatzen eta pauso-jotsen laguntzaz, hurrengo orrialdean zein animalia ageri den asmatu beharko dute haurrek liburu interaktibo honetan.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Welches Tler tapst denn hier?
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Igarkizunak -- Haur eta gazteentzako liburuak