Betiko atzo? - Arano, Leire; Lucas, Belen; Markina-Xemein. Udala ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Begi-zuloek dei egin diote sarrerako ispilutik, eta itaunka hasi zaizkio, gordin. Nora zoaz piura horrekin? Behingoz egun handia iritsi eta zu horrela? Lore ustel zimela!Itxura baino ez dela erantzun nahi lieke, itxurak zipitzik ere ez duela axola, begi azpiak ilun izanagatik ere lehengo bera dela, ospitaleko erizainik onena.
12 urtetik aurrera (horia)
Peru Abarka Album Lehiaketa Narrazio Laburren X. Lehiaketako irabazlea
Keywords: Kontakizun laburrak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura