Txomin liburutegian - Slegers, Liesbet; Yetano Larrazabal, Iraia ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Txomin oso berezia den toki batera joan da lehendabizikoz: liburutegira. Bai liburu pila dagoena aitarekin eta amarekin ikusteko!
0-4 urte (urdina)
Keywords: Liburutegiak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura