Bi kutxatxo - Kazabon, Antton; Zabaleta, Jon (Donostia : Erein, 2015)
Zertarako nahi ote ditu Kattalinek bi kutxatxo horiek? Eskolako burlak direla eta, bere haserreak gordetzeko? Edo, gaxorik duen amaren muxuak jasotzeko?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Eskola -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Gaixotasunak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura