Bai jostagarria kirola! : aukera ezazu zure kutunena! - Gil, Carmen; Ramos Chano, Teresa; Markuleta, Gerardo (Donostia : Erein, 2015)
Irakurtzen ikasteko poemak dira, errimen kutxa bat, eta hamar ipuinez osatuta dago. Eskolatik itzultzean, asteburuan, oporretan... zeinen dibertigarria beti jolas egitea! Nahi adina jolas dago, zein duzu gustukoena?
5 urtetik aurrera (urdina)
El deporte es divertido. ¡Elige tu preferido!
Keywords: Jolasak; Kirolak; Errimak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura