Burua galdu zuen jirafa - Arrieta, Bertol; Probanza, Concetta (Donostia : Elkarlanean, 2015)
Burua galdu du jirafak. Zer egingo du orain? Leontzio lehoi magoak lagundu nahiko dio, lepo luzearenamaieran buru berri bat ipiniz, baina ez da oso mago abila, eta hanka sartuko du, behin eta berriz
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Jirafak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura