Lan-bideak : gure herriko lanbideak ezagutzen - Basterretxea Vila, Nekane; Olano Ocariz, Manuel; Irastortza Calvo, Ainhoa (Donostia : Ikerpartners, 2015)
Material honen helburu nagusia, bere ingurune hurbileneko lan-jardueretan (hau da, hobeto ezagun dezakeen horretan, haren esperientzien emaitza baita, ezaguna egiten baitzaio eta espazioan hurbil baitago) ikaslea kokatzea, eta baita lanbideetan ari diren pertsonak, haien eginkizun nagusiak eta ohiko erabilerako tresnak/lanabesak identifikatzea ere, bereizkeriazko estereotipoak saihestuz (sexistak, arrazakeriazkoak...).
2015/10/15
2015/10/15
2015/10/15
Lehen Hezkuntza, 1. eta 2. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2014ko deialdia)
Keywords: Baliabide digitalak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak