Irakurtzen hasi norbera hazi - Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua, 2001)
Eguneroko bizitzak eskaintzen dituen aukerak aprobetxatzea proposatzen zaie gurasoei, familia giroan irakurtzeko eta idazteko ohiturak sor daitezen.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Monografiak