Orain hilak ditugu - Jaio, Karmele (Donostia : Elkar, 2015)
Nahiko nituzke hitzakbiluzik.Ume batek lehenbizikoaldiz erabiltzen dituenekozentzuaz.arrautza-irinetan pasatu gabe,uretatik atera berritakoarrainak bezain distiratsu.Nahiko nituzke paretan gogorjotzen duten pilotak,oihartzuna sortu etabizi-bizi bueltan datozenak.Nahiko nituzkeurdail barreneko hitzak,azukrerik gabekoak,uxualaren egia dutenak,aldi berean edereta deserosoak,adli berean irrika etabihotzerrea sortzen dutenak.Nahiko nituzkeharagi bihurtzen diren hitzak,erditze gelakojaioberri likatsuaren antzera,bizitzen hasi baino lehenbizitzak zikinduta daudenak.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura