Nola prestatu ulermenezko irakurketa plana DBH-ko institutu batean : bi adibide praktiko - Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua, 2004)
Lodosako "Pablo Sarasate" BHI, Corellako "Alhama" BHI eta Cintruenigoko "La Paz" BHI ikastetxeetako irakasleek eginiko ikastetxeko irakurketa planak aurkezten dira. Eredutzat hartu daitezke Lehen Hezkuntzako eta DBHko ikastetxeetan.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak