Euskaraz gozatu! - Itziar Martinez, Arantza; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2015)
Ahozkotasuna lantzeko, euskara gustuko izateko eta euskaraz disfrutatzeko edukiak landu nahi izan ditut.
2015/07/21
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
Keywords: Ahozkotasuna; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak