Argitxo eta ipotx galtzaberdea - Murua, Mitxel; Morente, Enrique; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Donostia : Euskal Herriko Ikastolak (EKE), 2015)
Argitxo iratxoaren azken abentura, Mitxel Muruaren eskutik. Argitxok Patrizio Mackakorro galtzaberde irlandarra aurkitu du hondartzan, botila baten barruan.
3-8 urte (urdina)
Keywords: Iratxoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura