Emotik-tak-tok - Arregi, Nerea; Ramirez, Iratxe; Mendoza, Miriam; Torres, Iker; Baztarrika, Belen; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Donostia : Euskal Herriko Ikastolak, 2015)
Oinarrizko emozioak euskaraz identifikatu eta horien kudeaketarako lehen urratsak emateko egurrezko panela.
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Jolas didaktikoak