Bokalak - Arregi, Nerea; Torres, Iker; Respaldiza, Juanjo; Baztarrika, Belen; Morente, Enrique; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Donostia : Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2015)
2 zatiko 10 puzzle, aurretik nahiz atzetik jolasteko. 10 bokal ahokagarri, ahozko hizkuntza garatzeko, irakurketa-idazketa prozesura hurbiltzeko eta kontzientzia fonologikoa lantzen hasteko proposamenak. Aurrealdean irudia eta bokala eta, atzealdean, dagokion hitza (larri eta xehez)
3 - 6 urte
Keywords: Jolas didaktikoak