Garapen biologikoa eta kognitiboa bizi-zikloan - Lizaso Elgarresta, Izarne; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 2014)
Haurtzaroko, nerabezaroko, helduaroko eta zahartzaroko garapen biologiko eta kognitiboan gertatzen diren aldaketak deskribatzea da esku artean duzun eskuliburu teoriko-praktiko honen helburua. Helburu hori lortzearren, liburua hiru atal nagusitan eta zenbait azpiataletan banatu dugu. Lehenengo atalean, garapenaren psikologiari hurbilpen bat egingo zaio; bigarren atalean, berriz, haurtzaroko eta nerabezaroko garapen kognitiboak izango dira mintzagai; azkenik, hirugarren atalean, hizkuntzaren garapena eta helduaro eta zahartzaroko garapen kognitiboa izango dira hizpide.
Keywords: Bilakaeraren psikologia; Ezagutzaren garapena; Baliabide digitalak; Monografiak