Munduan zehar I - Perez Sainz, Josune; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2015)
Material honen helburuak: batetik, Geografiako oinarrizko kontzeptuak barneratzea; bestetik, hizkuntza-gaitasuna garatzen laguntzea.
Aurkezpena (Power Point); Unitate didaktikoa (PDF artxiboa, 121 or.); "Euskal Herriko mendiak" bideoa; "Euskal Herria" bideoa; "Euskal Herriko paisaiak" bideoa
2015/07/21
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak